Van der Mandelezaal

E-mailadres Afdrukken PDF

De grote binnenplaats van het museumcomplex Het Prinsenhof is voorzien van een glazen wand en dak. Deze ruimte is met name geschikt voor het exposeren van eigentijdse beeldende kunst en het ontvangen van groepen.
Historie
De Van der Mandelezaal heeft zijn naam te danken aan de langdurige en hechte relatie tussen het stichtingsbestuur Van der Mandele-Stichting en Museum Het Prinsenhof. Op 7 december 1996 is de Van der Mandelezaal in gebruik genomen.

Advies op maat
Wij geven u graag advies over de precieze mogelijkheden m.b.t. de inrichting van de zaal. Naar wens kunnen wij u in contact brengen met een van onze vaste cateraars. U kunt dan (in overleg) direct een passend catering- en/of entertainmentprogramma samenstellen.

Details
Vloeroppervlakte: 15 x 25 meter.

Capaciteit:
- diner 200 personen;
- receptie 450 personen;
- theateropstelling 380 personen.

Extra faciliteiten:
- invalidentoilet;
- krachtstroom;
- afzonderlijke werkruimte voor cateraar.

Entree:
Via de hoofdingang van Museum Het Prinsenhof (Sint Agathaplein 1, Delft).

Privébezoek museum
Het is mogelijk om na sluitingstijd van het museum een kijkje te nemen in de prachtige oude kloostergebouwen. U kunt in alle rust genieten van het moois dat in Het Prinsenhof wordt tentoongesteld. Eventueel kan uw bezoek worden aangevuld met een rondleiding, toelichting of lezing. Natuurlijk allemaal wel met inachtneming van de kunstwerken.

Meer informatie
Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging? Neem dan contact met ons op via tel. (015) 260 23 58 of e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

N.B. De zaal is onder bepaalde condities en voorwaarden beschikbaar.

Laatst aangepast op dinsdag 07 mei 2013 15:34  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies