Zaalverhuur Museum Lambert van Meerten

E-mailadres Afdrukken PDF

De grote hal van Museum Lambert van Meerten is (hetzij op beperkte schaal) beschikbaar voor receptie of diner. Het museum biedt u hiermee de gelegenheid uw gasten exclusief en stijlvol te ontvangen. 

Advies op maat
Wij geven u graag advies over de precieze mogelijkheden m.b.t. de inrichting van de zaal. Naar wens kunnen wij u in contact brengen met een van onze vaste cateraars. U kunt dan (in overleg) direct een passend catering- en/of entertainmentprogramma samenstellen.

Details
Capaciteit:
- diner 30 personen;
- receptie 50 personen.

Entree:
Via de hoofdingang van Museum Lambert van Meerten (Oude Delft 199, Delft).

Privébezoek museum
Het is mogelijk om na sluitingstijd van het museum een kijkje te nemen in het prachtige droomhuis van Lambert van Meerten. U kunt in alle rust genieten van het moois dat er wordt tentoongesteld. Eventueel kan uw bezoek worden aangevuld met een rondleiding, toelichting of lezing. Natuurlijk allemaal wel met inachtneming van de kunstwerken.

Meer informatie
Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging? Neem dan contact met ons op via tel. (015) 260 23 58 of e-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


N.B. De zaal is onder bepaalde condities en voorwaarden beschikbaar.

Laatst aangepast op dinsdag 16 augustus 2011 11:14  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies