Zaalverhuur

E-mailadres Afdrukken PDF

Borrelen in de Van der Mandelezaal met zicht op de toren van de Oude Kerk, een stijlvolle receptie in de eeuwenoude Kamer van Charitate of een diner in het fraaie grachtenpand Museum Lambert van Meerten?

Het is allemaal mogelijk bij Erfgoed Delft! Diverse prachtige zalen zijn beschikbaar voor o.a. recepties en diners. Erfgoed Delft biedt u hiermee de gelegenheid uw gasten exclusief en stijlvol te ontvangen. De Kamer van Charitate is zelfs uitgeroepen tot officiële trouwlocatie!

Advies op maat
Wij geven u graag advies over de precieze mogelijkheden m.b.t. de inrichting van de zaal. Naar wens kunnen wij u in contact brengen met een van onze vaste cateraars, met onze preferred supplier Improve op gebied van beeld- en lichtconcepten of met Something Extra voor bijzondere kunstkarakters. U kunt dan (in overleg) direct een passend catering-, Audio Visual- en/of entertainmentprogramma samenstellen.

improvelogosomethingextra

Privébezoek musea
Het is mogelijk om na sluitingstijd van het museum een kijkje te nemen in de prachtige oude kloostergebouwen. U kunt in alle rust genieten van het moois dat in Het Prinsenhof wordt tentoongesteld. Of u kunt een bezoek brengen aan Museum Lambert van Meerten; een fraai grachtenpand met een indrukwekkende kunstcollectie. Eventueel kan uw bezoek worden aangevuld met een rondleiding, toelichting of lezing. Natuurlijk allemaal wel met inachtneming van de kunstwerken.

Meer informatie
Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging? Neem dan contact met ons op via tel. (015) 260 23 58 of e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Of kijk eerst op de website bij:

Kamer van Charitate
Van der Mandelezaal (Museum Het Prinsenhof)
Museum Lambert van Meerten

N.B. De zalen zijn onder bepaalde condities en voorwaarden beschikbaar.

Laatst aangepast op donderdag 10 oktober 2013 13:07  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies