Evenementen

E-mailadres Afdrukken PDF

Jaarlijks participeert Erfgoed Delft en Omstreken in landelijke of plaatselijke evenementen. Zo kunt u in december genieten van de creaties van kunstenaar Pim van den Akker, die op Lichtjesavond in Museum Het Prinsenhof een waar spektakel biedt. Op deze avond verleidt het museum bezoekers met bloemcreaties, kostuums, sfeerverlichting, beweging, zang en muziek.

Museum Het Prinsenhof is tijdens het landelijke Museumweekend in april en de Delftse Museumnacht in oktober/november niet alleen geopend, maar biedt ook bijzondere activiteiten, zoals lezingen, rondleidingen en verkleedpartijen voor jong en oud.

museumweekend 2010 07

Museumweekend 2010

Op de Delftse Levende Etalagedag in april vraagt Erfgoed Delft middels een geleende etalage aandacht voor haar activiteiten en voorzieningen. Zo is op de Levende Etalagedag 2011 met name WikiDelft in het zonnetje gezet.

Op zaterdag 9 oktober 2010 nam Erfgoed Delft met WikiDelft voor het eerst deel aan de Delfiade, een nieuw stadsevenement waarbij Delft zich op een aantal pleinen, in straten en langs grachten in de binnenstad presenteert aan haar inwoners en bezoekers.

Andere plaatselijke en landelijke evenementen waaraan Erfgoed Delft een steentje bijdraagt zijn:

 

Laatst aangepast op maandag 28 oktober 2013 17:07  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies