De Delftse Schatkamer

E-mailadres Afdrukken PDF

Word Schatbewaarder!

Door bij te dragen aan De Delftse Schatkamer maakt u het mogelijk dat het rijke erfgoed van Delft nog meer tot leven komt. Door uw steun kan Erfgoed Delft/Museum Het Prinsenhof nieuwe vormen van publieksbegeleiding ontwikkelen, (wissel)tentoonstellingen maken, rondleidingen, concerten, theateruitvoeringen en kinderactiviteiten organiseren.        U zorgt dus voor de slagroom op de taart die de collecties en de geschiedenis van Delft zijn.

bannerdelf2013

Erfgoed Delft verwelkomt u graag als Schatbewaarder. Als dank ontvangt u gratis een abonnement op het cultuurmagazine Delf; het kwartaaltijdschrift over de geschiedenis, kunst en cultuur van Delft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra van de Sande-Bosman, tel. (015) 260 28 64, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Bas Verkerk, burgemeester van Delft:

"De geschiedenis en haar materiële getuigenissen zijn voor een stad als Delft van groot belang. Doordat Delft aan het begin van de 17de eeuw een voorname rol had in Holland kon het wetenschappelijke en culturele leven tot grote bloei komen. Delft beleefde zelfs een ‘tweede Gouden Eeuw' rond 1900. Wij plukken daar nog de vruchten van. De grachten, de monumenten, het Delfts aardewerk en de vele kunstobjecten die getuigen van het verleden, zijn van onschatbare waarde.
Erfgoed Delft en Omstreken zorgt goed voor het behoud van de schatten. Dat de organisatie het verleden koestert en tegelijkertijd met beide benen in het bruisende heden staat, is wat mij bijzonder aanspreekt. In het heden kunnen spannende en innoverende relaties worden gelegd met het bedrijfsleven. Het resultaat is een beter in de maatschappij verankerd erfgoedbeleid. Het doet de stad Delft recht dat er een cultuurfonds is opgericht. Ik ondersteun dit initiatief van harte en hoop dat veel bedrijven zullen participeren in De Delftse Schatkamer."

Schatbewaarders

De volgende organisaties zijn Schatbewaarders van Delft:

Partners

logo_rabo

improvelogo

somethingextra

Parking Delft

Laatst aangepast op vrijdag 17 januari 2014 13:05  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies