Oosterse Markt

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Elke tweede zaterdag van augustus is het feest op het Agathaplein: De Oosterse Markt! Jarenlang een begrip en elk jaar weer een feest onder het groene dak van de kastanjebomen op één van de mooiste pleinen van Delft. Van 10.00 tot 17.00 uur kan de bezoeker genieten van allerlei kramen met verschillende waren. Kunst- en nijverheidsproducten uit Indonesië, Thailand, Nepal en andere landen, houtsnijwerken, maar ook heerlijke oosterse lekkernijen zoals loempia’s, snacks, saté, sambal, ijsdesserts, koffie of thee met spekkoek.

Traditiegetrouw is de Oosterse Markt altijd in het tweede weekend van augustus. Vanwege het Delft Chamber Music Festival, dat in het tweede weekend van augustus plaatsvindt, heeft de organisatie ervoor gekozen om de markt in 2012 een week op te schuiven naar het derde weekend van de maand.

De Oosterse Markt vindt dus plaats op zaterdag 18 augustus 2012.

oosterse markt 1

 

oosterse markt 2

Museum Nusantara organiseert op deze dag diverse activiteiten voor jong en oud. Ook biedt de museumwinkel op de markt leuke hebbedingetjes voor extra leuke prijzen aan. Kortom, genoeg ingrediënten voor een gezellig Oosters dagje in Delft.

Voor het actuele (podium)programma zie ook www.evenementenbureaudelft.nl.

Terugblik op de Oosterse Markt op 13 augustus 2011

Last Updated on Wednesday, 01 August 2012 09:39  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies