Vrijwilligerswerk

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Het toegankelijk maken van bronnen door middel van uitvoerige indexen is een bijzonder arbeidsintensief karwei. Gelukkig zijn er vrijwilligers die ons hierbij helpen. Maar niet alleen bij het Archief zijn vrijwilligers actief! Ook de drie gemeentemusea, Museum Het Prinsenhof, Museum Nusantara en Museum Lambert van Meerten, hebben meer dan voldoende werk voor vrijwilligers. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers bij Archeologie. En Winkeltje Kouwenhoven wordt zelfs helemaal door vrijwilligers bemand!

Ook vrijwilliger worden?
Erfgoed Delft en Omstreken heeft reeds een grote groep trouwe vrijwilligers. Voor uitbreiding van deze groep zoeken wij mensen die tijd en zin hebben om een steentje bij te dragen. Mogelijke werkzaamheden zijn het toegankelijk maken van historische bronnen, ‘puzzelen’ met aardewerk en glazen vondsten uit opgravingen, dienstverlening in de musea en het digitaal ontsluiten van de collecties van Erfgoed Delft.

Bent u in de gelegenheid enkele uren per week actief bij te dragen aan het behoud van en de informatievoorziening over het Delftse erfgoed? Heeft u altijd al op vrijwillige basis willen werken in een prettige werkomgeving? Wilt u dat graag samen doen met mensen met dezelfde interesse voor erfgoed? Neem dan contact met ons op via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Aanmeldingen
Erfgoed Delft gaat serieus om met alle aanmeldingen. Dat betekent dat u gegarandeerd een reactie krijgt, maar ook dat we niet kunnen garanderen dat we u op korte termijn kunnen inzetten.

Vacatures
Klik hier voor specifieke vacatures voor vrijwilligers bij Erfgoed Delft en Omstreken.

Last Updated on Friday, 09 April 2010 12:25  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies